Påmelding til danseskolen og nybegynnerkurset vårt for våren er nå åpnet. Også kommende semester tilbyr vi gratis første halvår for nye deltakere på nybegynnerkurset i sportsdans (6-15 år). Danseskolen går over 10 uker mandager på Hemmingstad Kultursenter, med oppstart mandag 29. januar. Sesongen avsluttes med vårt tradisjonelle vårball søndag 12. mai.

Mini og kids: Minipartiet er de minste danserne i klubben vår på 3-4 år. Her er det mye lek og moro. Barna danser både i grupper og sammen to og to, til sanger de kjenner. For de minste er det mye gruppedanser plukket ut for sesongen, men de kan f.eks. også lære grunnleggende samba og vals. Kidspartiet er for aldersgruppen 5-6 år. Også her er det lek og moro med gruppedanser til sanger barna kjenner, men gjerne med enda noe mer innføring i pardans.

Nybegynner sportsdans: Dette kurset er for barn og unge 6-15 år, som ikke har danset sportsdans før, og for de som kommer fra de yngre partiene på danseskolen, men som ikke føler seg helt klar for å kaste seg ut i konkurransedansen enda. Nybegynnerkurset er gratis første halvår for nye medlemmer i klubben. Dette kurset er for de som er tilnærmer helt ferske innen pardans. For de som er noe mer øvet anbefaler vi å heller starte på rekrutteringspartiet, som trener 1-2 dager i uken hele semesteret. Mer info om treningstider for konkurransedanserne vår 2024 publiseres senere.

Mer info om treningstider og påmelding finner dere ved å klikke på lenkene i teksten, eller i hovedmenyen over. Vi gleder oss til å ta imot både nye og mer erfarne dansere til våren.

Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *