Påmelding til danseskolen og nybegynnerkurset vårt for høsten er nå åpnet. Også kommende semester tilbyr vi gratis første halvår for nye deltakere på nybegynnerkurset i sportsdans (6-15 år). Danseskolen går over 12 uker mandager på Hemmingstad Kultursenter, med oppstart mandag 19. august. Sesongen avsluttes med vårt tradisjonelle vinterball.

Barnedans: For barn mellom 4 og 6 år. Her er det mye lek og moro til kjente barnesanger i tillegg til innføring i pardans.

Nybegynner sportsdans: Dette kurset er for barn og unge 6-15 år, som ikke har danset sportsdans før, og for de som kommer fra de yngre partiene på danseskolen, men som ikke føler seg helt klar for å kaste seg ut i konkurransedansen enda. Nybegynnerkurset er gratis første halvår for nye medlemmer i klubben. Dette kurset er for de som er tilnærmer helt ferske innen pardans.

For de som er noe mer øvet anbefaler vi å heller starte på rekrutteringspartiet, som trener 1-2 dager i uken hele semesteret. Mer info om treningstider for konkurransedanserne vår 2024 publiseres senere.

Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Påmelding til danseskolen og nybegynnerkurset vårt for høsten er nå åpnet. Også kommende semester tilbyr vi gratis første halvår for nye deltakere på nybegynnerkurset i sportsdans (6-15 år). Danseskolen går over 12 uker mandager på Hemmingstad Kultursenter, med oppstart mandag 19. august. Sesongen avsluttes med vårt tradisjonelle vinterball. Barnedans: For barn mellom 4 og 6 år. Her er det mye lek og moro til kjente barnesanger i tillegg til innføring i pardans.. Nybegynner sportsdans: Dette kurset er for barn og unge 6-15 år, som ikke har danset sportsdans før, og for de som kommer fra de yngre partiene på danseskolen, men som ikke føler seg helt klar for å kaste seg ut i konkurransedansen enda. Nybegynnerkurset er gratis første halvår for nye medlemmer i klubben. Dette kurset er for de som er tilnærmer helt ferske innen pardans. For de som er noe mer øvet anbefaler vi å heller starte på rekrutteringspartiet, som trener 1-2 dager i uken hele semesteret. Mer info om treningstider for konkurransedanserne vår 2024 publiseres senere.