Endelig kan vi ønske velkommen til kurs i standard- og latindans (som i Skal vi Danse) for voksne nybegynnere igjen. Kurset arrangeres på Hemmingstad Kultursenter over 8 mandager, med oppstart mandag 29.01.24. Det koster kr. 1 200,- per person, + medlemskontigent.

Ta med ektefellen, kjæresten, eller en god venn, og hiv dere med 🕺💃 De som ikke har partner kan også melde sin interesse, så kan vi være behjelpelige med å sette sammen par dersom det er flere som melder seg på alene.

Trener på kurset er Junhild Synnevåg. Hun er tidligere elitedanser på høyt internasjonalt nivå, er utdannet dansetrener i regi av Norges Danseforbund, og har undervist par på Haugalandet i sportsdans siden 1994.

Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *